Biblioteken - en grotta för själen 

11.03.2017

För mig var Uddevalla stadsbiblioteket en oas i en handbollsgalen småstad. Det var biblioteket, Bohusläningens kultursidor och Bohusläns museum som höll min själ vid liv under tonårens mörkaste stunder.

Under min uppväxt var jag en av de största kunderna på biblioteket. Minns en gång då jag blev nekad att låna mer böcker av bibliotekarien: "Nu räcker det nog. Det ska finnas böcker till de andra barnen också." (Jag hade bokstavligen rensat hyllan för häst- och hundböcker.)

Just för att biblioteken har spelat en stor roll i mitt liv som inspiration- och kunskapsgivare, vattenhål och girl cave är jag nu extra stolt över att min första bok i Labyrintserien finns bl.a. på följande bibliotek som bok och e-bok:

Alvesta, Bromölla, Dalsjöfors, Falköping, Götabiblioteken, Hässleholm, Hörby, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Kungsbacka, Lerum, Ljungby, Mölndal, Mörbylånga, Norrtälje, Osby, Oxelösund, Skövde, Stockholm (Botkyrka, Dieselverkstan, Farsta, Huddinge, Saltsjöbaden, Sollentuna, Solna, Stadsbiblioteket, Stocksund, Sundbyberg, Tyresö, Älta), Strängnäs, Tierp, Uddevalla, Uppsala, Vasa, Vellinge, Västerås, Västra Götaland, Åland, Älmhult, Örebro, Östra Göinge.

Om boken inte finns i din stad eller ditt närmsta bibliotek, uppmanar jag dig till att skriva en förfrågan, vilket oftast kan göras på respektive hemsida i färdiga formulär. Mycket enkelt!

Sprid ordet!