Idag kom den!

28.08.2018

Jag cyklade iväg efter jobbet, hämtade ut paketet och slet upp förpackningen redan på gatan. Var det den, eller var det dammsugarpåsarna som jag också hade beställt? Det svarta matta omslaget mötte mig, titeln och mitt namn i skimrade rött. Snabbt slog jag ihop paketet och cyklade hem med rusande hjärta. Jo, det var den, det var min andra bok.

Hundratals timmar har jag lagt ner på dessa sidor - både underbara och lustfyllda timmar, men också de där tradiga, trötta, pliktskyldiga timmarna.

Julias hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. En okänd man förföljer henne och hon flyr för sitt liv utan att kunna lita på någon.Jake lider efter traumat som han och Julia var med om, och kämpar med sömnproblem och mardrömmar. Även om medicinering hjälper mot en del av problemen, skapar de samtidigt nya svårigheter - minnesluckor som han desperat försöker hantera. Jake fortsätter trots det sin jakt på att få svar om vad som hände hans far, och hamnar i situationer som tvingar honom att gå under jorden. Men det går inte att sopa undan alla spår i en digital värld, det finns alltid någon som ser dig.

Äntligen har fortsättningen på Labyrintserien gått från att vara ett hemligt manus till en färdig bok. Snart ska ni få träffa den och få svar på en del frågor. Vem var mannen som Julia träffade i labyrinten? Vilka antagonister har Jake kommit på kant med? Och varför heter boken Illumination när baksidestexten verkar så mörk?

Det finns bara ett sätt att ta reda på svaret!

Illumination släpps den 21 september men går att förbeställa redan nu på nedanstående länkar:

Bokus

https://www.bokus.com/bok/9789176970706/labyrint-illumination/


Adlibris

https://www.adlibris.com/se/bok/labyrint-illumination-9789176970706