Illumination - del två i Labyrintserien

23.03.2018

Framsidan är klar, mina vänner. Den är i linje med designen för "Vägen in" men med Jakes ansikte och snyggt färgkodad i rött. Även detta omslag är skapat av begåvade Niklas Lindblad på Mystical garden design. Jag är fantastiskt nöjd och de två delarna kommer bli fina tillsammans i hyllan.

Det känns alltid lika skrämmande att veta att boken redan ligger uppe på Bokus.com, fast vi fortfarande håller på med redigering (verkligen: flytta om och stryka kapitel).

https://www.bokus.com/bok/9789176970706/labyrint-illumination/

"Illumination är andra delen i den spännande och fängslande Labyrint-serien. Julias hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. En okänd man förföljer henne och hon flyr för sitt liv utan att kunna lita på någon.
Jake lider efter traumat som han och Julia var med om, och kämpar med sömnproblem och mardrömmar. Även om medicinering hjälper mot en del av problemen, skapar de samtidigt nya svårigheter - minnesluckor som han desperat försöker hantera. Jake fortsätter trots det sin jakt på att få svar om vad som hände hans far, och hamnar i situationer som tvingar honom att gå under jorden. Men det går inte att sopa undan alla spår i en digital värld, det finns alltid någon som ser dig
."