Julia - min nya favorit

17.06.2017
Foto: Sören Vilks, Källa: Dramaten
Foto: Sören Vilks, Källa: Dramaten

Bästa nyheten på länge är att Julia Dufvenius kommer läsa upp "Labyrint - vägen in". Hon är inte bara en fantastisk skådespelerska med roller i bl.a. Saraband, Gynekologen i Askim och nu senast serien Mammor, utan även en erfaren uppläsare av böcker som Cirkeln-trilogin och Femtio nyanser-serien.

Efter att ha skaffat abonnemang på Storytel och lyssnat igenom ett antal röster fastnade jag för Julias lugna, mjuka röst. Det är en svår balansgång att läsa med inlevelse utan att låta för teatral, den balansgången lyckas Julia gå.

Ljudboken ges ut den 5 juli - perfekt tidpunkt inför semestrarna och lata dagar i hängmattan. Den kommer att finnas tillgänglig på de vanliga streamingtjänsterna men även i fysiskt format som cd och mp3. 

Detta format passar er som gillar att göra saker samtidigt som ni ta del av böcker; jag kommer att lyssna på både böcker och poddar i sommar under tiden jag skrapar och målar fönster eller fixar med trädgården. 

Hoppas att ni kommer att gilla den även som ljudbok! Jag tar tacksamt emot kommentarer från er lyssnare, inför kommande böcker.